Møller Hjuloppheng V2

Vår virksomhet

Møller Mobility Group er et familieeid konsern som er engasjert innen import, salg, service og finansiering av Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT og CUPRA. Selskapet er representert i Norge, Sverige og Baltikum. Ved årsskiftet var vi 4 078 medarbeidere.

Bilimport

Bilimport

Vi skal være en målrettet samarbeidspartner. Volkswagen-konsernets ambisjoner inspirerer oss til å være markedslederen.

Les mer
Phone In Hand

Møller Mobility Services

Vi ser et stort potensial for verdiskapning innenfor nye mobilitetstjenester, finansering og nye bilholdstjenester. Derfor etablerer vi et nytt forretningsområde; Møller Mobility Services.

Les mer
Produsenter

Produsenter

Volkswagen-konsernet med store mobilitetsambisjoner

Les mer
Bilmerker

Bilmerker

Audi, Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy og ŠKODA har lederposisjonene og SEAT og CUPRA er utfordrerne.

Les mer
Forhandlere

Forhandlere

Møller Mobility Group vil ha de mest fornøyde kundene. 71 forhandlere og over 4000 medarbeidere skal hver dag skape de beste kundemøtene for våre 750 000 kunder.

Les mer
Finansiering

Finansiering

Volkswagen Møller Bilfinans hjelper kunden til å realisere drømmen. Vi skreddersyr løsninger for hver enkelt kunde, og har som mål å være landets beste tilbyder av bilfinansielle tjenester.

Les mer
I Phone 6 mockup på planker ute justert

Teknologi

Møller Digital er med på å sikre at vi henger med i svingene. Mobilitet handler ikke lengre om bare hestekrefter, dreiemoment eller dekk. Fremtidens mobilitetsløsninger handler mer om transportautonomi, delingsøkonomi, valgfrihet og tilgjengelighet. Derfor investerer vi tungt i digitalisering, teknologimodernisering og fremtidsteknologi.

Les mer