Møller Hjuloppheng V2

Vår virksomhet

Møller Mobility Group er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og vi har etablert oss som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. Vi skal være best og størst i våre markeder.

Bilimport

Bilimport

Vi skal være en målrettet samarbeidspartner. Volkswagen-konsernets ambisjoner inspirerer oss til å være markedslederen.

Les mer
Finansiering

Finansiering

Volkswagen Møller Bilfinans hjelper kunden til å realisere drømmen. Vi skreddersyr løsninger for hver enkelt kunde, og har som mål å være landets beste tilbyder av bilfinansielle tjenester.

Les mer
Produsenter

Produsenter

Volkswagen-konsernet med STORE mobilitetsambisjoner

Les mer
Bilmerker

Bilmerker

Audi, Volkswagen og ŠKODA har lederposisjonene og nå er også SEAT tilbake. Våre bilmerker bidrar optimalt til vårt mål om å være størst og best.

Les mer
Forhandlere

Forhandlere

Møller Mobility Group vil ha de mest fornøyde kundene. 67 forhandlere og over 4300 medarbeidere skal hver dag skape de beste kundemøtene for våre 750 000 kunder.

Les mer
Phone In Hand

Mobilitet

Måten mennesker og varer beveger seg på er i forandring. Møller Mobility Group ønsker å være ledende i utviklingen av fremtidens mobilitetsløsninger og er representert i bildelingsselskapet Hyre og Urban Infrastructure Partner (UIP) - to ledende miljøer som begge vil være aktive i å forme fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger.

Les mer
I Phone 6 mockup på planker ute justert

Teknologi

Møller Digital er med på å sikre at vi henger med i svingene. Mobilitet handler ikke lengre om bare hestekrefter, dreiemoment eller dekk. Fremtidens mobilitetsløsninger handler mer om transportautonomi, delingsøkonomi, valgfrihet og tilgjengelighet. Derfor investerer vi tungt i digitalisering, teknologimodernisering og fremtidsteknologi.

Les mer