ŠKODA – Åpner for forhånds-reservasjon av ny SUV - KAROQ

KAROQ
KAROQ

Bilen hadde verdenspremiere i Stockholm 18 mai. ŠKODA Norge lanserer nå en digital reservasjonsløsning for kunder som ønsker den nye ŠKODA KAROQ. Ved reservasjonen velger kunden ønsket forhandler for levering av bilen, og sikrer seg så tidlig levering som mulig. Lansering av bilen i Norge planlegges i november i år.

Den norske reservasjonsløsningen åpner 8. juni klokken 12.00 på www.skoda.no.

«Vi lanserer nå en digital reservasjonsløsning for ŠKODA KAROQ. På hjemmesiden til ŠKODA i Norge, skoda.no, kan våre kunder sikre seg en plass tidlig i bestillingskøen for kr 5.000. Beløpet trekkes fra når bilen bestilles og betales, og vil selvfølgelig bli refundert dersom kunden av en eller annen grunn velger å kansellere sin reservasjon» sier Thomas Meiner, direktør for ŠKODA i Norge.

Den kompakte SUV’en måler 4,4 meter i lengden, 1,8 meter i bredden og den er 1,6 meter høy. Akselavstanden på 2,6 meter bidrar til god komfort for alle passasjerene i bilen.
ŠKODA er kjent for biler med mange praktiske løsninger, og KAROQ er intet unntak. Kapasiteten i bagasjerommet er på svært romslige 521 liter med bakseteryggen oppslått. Legger du bakseteryggen ned øker den til 1.630 liter. Velger du de lengdejusterbare og uttakbare VarioFlex-baksetene, kan kapasiteten i bagasjerommet økes til hele 1.810 liter.

ŠKODA Connect
ŠKODA KAROQ er helt i tet i klassen når det gjelder innovative løsninger og tilkoblingsmuligheter.

ŠKODAs nye onlinetjenester (ŠKODA Connect) består av tre ulike tjenester. Infotainment Online-pakken tilbyr helt nye informasjons- og navigasjonstjenester, Care Connect-pakken lar deg styre en rekke funksjoner via smarttelefonen og forbinder deg med ditt foretrukne verksted (proaktiv serviceplanlegging). Den tredje tjenesten, SOS-nødanrop varsler automatisk ŠKODA sin nødsentral om det skulle oppstå et trafikkuhell.

Assistentsystemer du kan stole på
Nye ŠKODA KAROQ tilbys med en rekke førerassistent-systemer som bidrar til å øke sikkerhetsnivået og komforten i bilen. Det inkluderer Parkeringsassistent, Lane Assist, Blindsonevarsling og Front Assist med fotgjengerbeskyttelse.

ŠKODA KAROQ har tillatt tilhengervekt på inntil to tonn, og det nye valgfrie tilleggsutstyret Trailer assist bidrar til at ryggingen med tilhenger blir vesentlig enklere. KAROQ blir også den første ŠKODA-modellen som tilbys med et heldigitalt og programmerbart instrumentpanel.

Motoralternativer
Også under panseret leveres ŠKODA KAROQ med moderne teknologi. Bilen lanseres med to bensinmotorer og to dieselmotorer. TSI (bensin) leveres med 115 hk og 150 hk med slagvolum på hhv 1,0 og 1,5 liter. TDI (diesel) leveres også med 115 og 150 hk, men med slagvolum på hhv 1,6 og 2,0 liter. 2,0 TDI 150 hk leveres også med kombinasjonen 4x4 og DSG. Alle er direkteinnsprøytede turbomotorer med start/stopp-teknologi og regenerering av bremseenergi. Kundene kan velge mellom sekstrinns manuell girkasse eller syvtrinns DSG automatgir på alle motorer.

«Interessen for ŠKODA’s SUV satsning har vært enorm siden storebror KODIAQ ble lansert i Norge i fjor høst. Forventningene er minst like store til KAROQ som nå nærmer seg norske veier. De første kundene vil få bilene levert i første kvartal neste år», sier Thomas Meiner avslutningsvis