Ny daglig leder av Volkswagen Møller Bilfinans

Vidar Eriksen (46) er ansatt som ny daglig leder i Volkswagen Møller Bilfinans. Vidar Eriksen vil etterfølge Stein Ivan Solbakken som er ansatt som adm. direktør Møller Bil Sverige, MøllerGruppens forhandlervirksomhet i Sverige.

Vidar Eriksen har lang bakgrunn fra bilbransjen, de siste 10 årene som Brand Manager for Audi- importøren i Norge. Eriksen har en MBA utdannelse fra Monterey Institute of International Studies og startet sin karriere i MøllerGruppen i 1996 som regionsjef for Møller US Import. Vidar Eriksen har også sittet i styret til MøllerGruppens importørselskap i Baltikum, Moller Baltic Import, siden 2007.

- Volkswagen Møller Bilfinans er et strategisk viktig område for MøllerGruppen, og vi er et av de største bilfinansieringsselskapene i Norge. Vi er svært tilfreds med at vi har funnet en ny leder i egne rekker, sier konsernsjef Pål Syversen i MøllerGruppen.

- Under Vidar Eriksens ledelse har Audi styrket sin posisjon i premium-segmentet i Norge. Vidar har også gjennom sitt styrearbeid bidratt til våre gode resultater i Moller Baltic Import, fastslår Pål Syversen.

Vidar Eriksen vil tiltre i løpet av 1. kvartal 2015.

Fakta Volkswagen Møller Bilfinans
Volkswagen Møller Bilfinans AS har i dag 59 medarbeidere og eies med 51 prosent av Volkswagen Financial Services og 49 prosent av MøllerGruppen Bil. Den totale porteføljen er på 29 500 leasingkontrakter og drøyt 22 000 lånekontrakter, til sammen en forvaltningskapital i overkant av 10,5 milliarder NOK.