MøllerGruppen gir flere ledere nye utfordringer

Flere ledere i Møller Bil får nye oppgaver. Dette gjør vi for å utvikle den enkelte og dermed også de totale leder-ressurser i selskapet. I tillegg tror vi det ligger en betydelig dynamikk og energi i det å gi ledere nye utfordringer.

- MøllerGruppen har god tradisjon for å drive lederutvikling, og et ledd i dette er å sørge for å gi lederne nye utfordringer gjennom ledermobilitet i organisasjonen. Vi har nettopp informert om en omfattende lederrotering, og vi er svært fornøyd med at vi nå også har fått til en god "rotasjon" blant tre meget dyktige ledere i Oslo-området, sier adm. direktør Harald Frigstad i Møller Bil Norge.

Kristian Feiring overtar som daglig leder for Møller Bil Skadesenter på Romerike. Kristian Feiring er 50 år og har vært i MG siden han startet som selger i 1995. Han kommer nå fra stillingen som daglig leder ved Møller Bil Kalbakken.

Boye Evensen-Lie overtar som daglig leder for Møller Bil Etterstad. Boye Evensen-Lie er 46 år og har vært i MG siden han startet som oppretter i 1996. Han kommer nå fra stillingen som daglig leder ved Møller Bil Skadesenter på Romerike.

Marius Misfjord (40 år) overtar som daglig leder for Møller Bil Kalbakken. Marius Misfjord har vært i MG siden han startet som trainee i 2004. Han kommer nå fra stillingen som daglig leder ved Møller Bil Etterstad.

Nærmere opplysninger ved kommunikasjonsdirektør Paul Hegna, telefon 907 53 146.