Fra engler til bok på Ryen

DELER UT BILBOK TIL BARN Markedssjef personbil, Stein Erik Skai og servicemarkededssjef, Amir Tabakovic, Møller Bil Ryen
DELER UT BILBOK TIL BARN Markedssjef personbil, Stein Erik Skai og servicemarkededssjef, Amir Tabakovic, Møller Bil Ryen

- Denne boka er jeg sikker på vil bli svært populær hos kundene. Vi i Volkswagen skal nå bredt, det gjør vi med denne gaven, sier markedssjef personbil, Stein Erik Skai, Møller Bil Ryen.

208 av i alt 500 "Møller aktivitetsbøker" ankom Ryen her om dagen. Boka er et egenutviklet produkt fra MøllerGruppens samarbeidspartner, Lønn som fortjent i Kirkens Bymisjon. Gaveboka er til barn og inneholder sider som kan fargelegges, i tillegg en mengde andre store og små aktiviteter for barn, i nettopp bil – alt med en touch av Volkswagen, selvsagt.

Se PDF av boka nederst.

- Vi skal nå bredt ut. Mange bilkjøpere har barn, og familier er en av de aller viktigste kundegruppene våre. Å ha et tilbud til barn i bil vil derfor være svært populært, sier Stein Erik.

Boka vil avløse glassenglene som de har delt ut til nå og Møller Bil Ryen er først ut med å teste ut bilboka eller aktivitetsboka.

- Dette er en bok vi skal dele ut til nybilkunder Personbil og Nytte og til verkstedkunder. Mange har med barna når de leverer og henter bilen. Da er det hyggelig å kunne gi en fin gave. Jeg er helt sikker på at boka også vil bli brukt på tur. Den inneholder mange artige ting å gjøre, samtidig som det er bakt inn litt Volkswagen-entusiasme, smiler Stein Erik.

I skuddet med retro
- Selv om mange familier nå har nettbrett til barna i bilen, så er det etter en stund godt å løfte blikket og leke bil-leker sammen - alle i bilen: Telle biler, spille bil-lotto, lage latterlige adjektivhistorier og mye mer. Og for dem som er bitt av fargeleggingsbasillen har boka også det; stilige Volkswagen-modeller fra flere tiår kan gis de fargene dere ønsker. Dette er herlig retro og retro er som kjent in på flere områder for tiden, sier produktutvikler Ane Kolberg, Lønn som Fortjent, Stiftelsen Kirkens Bymisjon, Oslo.

Her er en PDF av Møller aktivitetsbok