Møt våre medarbeidere

Cecilie Graham Olsen

Cecilie Graham-Olsen

Product manager Mitt Bilhold, Møller Digital

Vi brukertester og jobber med kundereiser på en helt annen måte enn tidligere. Det gjør at fokuset vårt er kundedrevet når vi utvikler produkter.

Les mer
Martine Behrensny

Martine Behrens

Leder Produkt og Produksjon, Volkswagen Personbil, Harald A. Møller AS

Min reise fra første dag i Harald A. Møller AS som nyutdannet 21-åring, til leder av Produkt og Produksjonsavdelingen i Volkswagen.

Les mer
Eirik K

Eirik Kristoffersen

Leder for produkt og produksjon hos Audi Norge

I 2006 var jeg i Sjøforsvaret og hadde turnusordning med flere uker fri i hver permisjon. Jeg fikk anledning til å jobbe med klargjøring av nye biler på importanlegget til Møller Bil på Bekkelaget i Oslo. Det var mitt første møte med Møller Mobility Group og jeg ble slått av den imponerende størrelsen på selskapet.

Les mer
Nina Mæhle 2

Nina Mæhle

Selger Audi, Møller Bil Forus

«Hei Nina, har du anledning til å gå over i 100% stilling? Vi trenger noen på sentralbordet."

Les mer
Nermin1

Nermin Mujic

Teknisk leder og opplæringsansvarlig, Møller Bil Kalbakken

Fordi han var skoleflink, ville de at han skulle velge noe annet enn mekaniker. Men, det hjalp ikke, for Nermin hadde bestemt seg, og det for lenge siden. Det var mekaniker han ville bli.

Les mer
Eirik Bonsted Ny

Eirik Andres Bonsted

Funksjonsspesialist IT Servicedesk/tidligere IT-lærling

Han var vår første IT-lærling, og har jobbet som funksjonsspesialist på servicedesken siden mars 2017. Nå er læretiden over og konklusjonen klar: Eirik har bestått fagprøven og fått fast jobb.

Les mer
Hans Thim 433X288

Hans Thim

Markedssjef Audi, Möller Bil Eskilstuna

Hans vokste opp i Eskilstuna og studerte naturvitenskap i videregående skole. Faren hans jobbet med bilsalg i nesten 30 år, så han visste tidlig hva han ønsket å gjøre og hva som krevdes.

Les mer
Karoline Hoff

Karoline Hoff

Direktør for Kjedeutvikling i Harald A. Møller AS

- Vi skal skape gode kundeopplevelser! sier Karoline. Karoline er direktør for Kjedeutvikling i Harald A. Møller. Kjedeutvikling jobber på tvers av alle merkene, og skal hjelpe forhandlerne våre med å bli enda bedre partnere for våre kunder.

Les mer
Martin Bjerke1

Martin Bjerke

Diagnosetekniker, Møller Bil Oslo Vest, Volkswagen

Som diagnosetekniker med høyspenning som ekspertområde, er han overbevist om at bilindustrien står ved et veiskille der de tre nøkkelordene for hans yrkesgruppe er kompetanse, kompetanse og kompetanse.

Les mer
Svein Dahlby 01

Svein Dahlby

Daglig leder Møller Bil Hvam og Møller Bil Grorud

Han er ingen ekstrem bilmann. Det er mer passion for business som driver ham og det er kanskje derfor han ser på arbeidsplassen som ‘sin egen’?

Les mer
Susanne Akeson R 433X288 Ny

Susanne Åkeson Rosencrantz

Selger Volkswagen, Örebro

Susanne startet på omsorgslinjen på videregående skole, hovedsakelig fordi vennene hennes gjorde det, men skjønte snart at det ikke var noe for henne. "Jeg er selger", sier Susanne. Noe hun tenker er noe man er eller ikke er fra begynnelsen.

Les mer
Karlis Veiders1

Kārlis Veiders

Servicemarkedssjef hos Audi-forhandleren Moller Auto Riga

Allerede da jeg gikk på videregående skole, visste jeg at framtiden min ville være relatert til bilindustrien, jeg visste at jeg ville studere teknisk vitenskap. Moren min var alltid imot det, men faren min var fornøyd med valget. Det var han som gradvis fyrte opp lidenskapen min til bil.

Les mer
Erik Jahre

Erik Jahre

Head of IT Business Support, Møller Digital

Han har alltid mange folk rundt seg, enten det er møter med medarbeidere eller familie, og han liker det, er et sosialt vesen og elsker stort tempo. Men, noen ganger skjer det noe inne i ham. Da er det stillheten som lokker, bare være helt alene ved et vann, stillheten, evigheten og fiskestanga.

Les mer